fbpx

SÆT GANG I SALGET

Lad Kailows specialister udfordre dig med et
gratis oplæg til din næste kampagne.

Se kampagnecase om leadgenerering

Skal vi gøre en forskel?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for en snak om hvordan Kailow kan hjælpe dig mod dine mål.

Din besked er nu blevet sendt til Kailow. Tak!

Noget gik galt. Reload browseren og prøv igen.

KAMPAGNECASE
Digitale kunderejser og kampagner for BASF Agricultural Solutions

BASF er en af verdens største virksomheder med flere end 122.000 ansatte globalt. Da de skulle introducere en helt ny produktkategori i de fire nordiske lande, vandt Kailow opgaven.

Opgave
Skab en digital kunderejse og digital kampagne til fire lande, som finder, kvalificerer og indsamler leads ved hjælp af et online træningsprogram og certificering.Sådan lød opgaven fra BASF, som Kailow vandt.

Efter flere års samarbejde kender vi efterhånden BASF og deres målgrupper rigtig godt. Og med udgangspunkt i et produkt-starter kit fra BASF udviklede Kailows digitale specialister kampagnesitet pestpontrol.basfnordic.com på dansk, svensk, finsk og norsk.

Den digitale kampagne er designet til at flytte BASF-målgruppen gennem en nøje planlagt kunderejse eller conversion funnel. Her går målgruppen fra først at blive opmærksomme og nysgerrige til at blive interesserede og til sidst leads, der deler deres kontaktinformation.

Kampagnesitets forskellige sider modsvarer hver et specifikt stadie på kunderejsen og leder målgruppen videre gennem vores conversion funnel mod certificering og signup.

Gennem processen bliver den besøgende præsenteret for målrettede annoncer på Google og sociale medier, der matcher stadiet på kunderejsen. På den måde guider vi dem til næste skridt og i den retning, vi ønsker.

Med vores conversion funnel og målrettede annoncer på plads skaber vi trafik til kampagnesitets forskellige landing pages fra de rigtige målgrupper. Og med en helt række planlagte posts og annoncedesigns kan vi løbende monitorere og tilpasse de annoncer og budskaber, som viser sig mest effektive til at flytte de enkelte i målgruppen - henimod at blive leads.

Tag selv første skridt på BASF-kunderejsen ved at besøge pestcontrol.basfnordic.com. Og kontakt Kailow for at høre mere om, hvordan vi designer og bygger kunderejser til dine mål.

Se flere Kailow cases
Desktop Desktop
Desktop

Bliv inspireret at et nyt bureau som kender modtagerne og forstår budskabet

Kailow er specialister i kommunikations- og marketingskampagner.

Har du et budskab eller et produkt, så lad Kailow markedsføre det. Vi arbejder på alle medier og rammer målgruppen når de køber ind, er på farten, slapper af eller er på arbejde.

Se mere om Kailow