Velkommen til Kailow Studio

Foto, packshots, billedredigering, lyd og video

KAILOW STUDIO

Vi er eksperter i billeder og video til e-commerce, der øger vores kunders salg.

I vores eget store og professionelle studie fremstiller vi packshots og produktbilleder, samt video af alle typer produkter og budskaber.

Kailow Studio er også specialister i billedbehandling og billedoptimering, og arbejder både med vores optagelser og vores kunders eget billedmateriale.

Kvalitet er en forudsætning, hvorfor vi anvender den nyeste teknologi.

Derfor er vi særdeles konkurrencedygtige og ekstremt fleksible, både ved små og store opgaver. Vi er en kompetent samarbejdspartner, for både den nystartede virksomhed og den helt store organisation.

Vi arbejder med alle produktkategorier, lige fra tøj, smykker, ure, sko, accessories, til elektronik, emballage, cykler, møbler o. lign – kort sagt alle typer produkter.

KAILOW STUDIO

Vi er eksperter i billeder og video til e-commerce, der øger vores kunders salg.

I vores eget store og professionelle studie fremstiller vi packshots og produktbilleder, samt video af alle typer produkter og budskaber.

Vi er også specialister i billedbehandling og billedoptimering, og arbejder både med vores optagelser og vores kunders eget billedmateriale.

Kvalitet er en forudsætning, hvorfor vi anvender den nyeste teknologi.

Derfor er vi særdeles konkurrencedygtige og ekstremt fleksible, både ved små og store opgaver. Vi er en kompetent samarbejdspartner, for både den nystartede virksomhed og den helt store organisation.

Vi arbejder med alle produktkategorier, lige fra tøj, smykker, ure, sko, accessories, til elektronik, emballage, cykler, møbler o. lign – kort sagt alle typer produkter.

PACKSHOTS / PRODUKTBILLEDER OG FOTOOPTAGELSER

Et godt foto er den perfekte præsentation af dit produkt, der både øger dit onlinesalg og understøtter din markedsføring. Vores studie skyder lækre produktbilleder, packshots og miljøbilleder, som fremhæver både æstetikken og funktionaliteten i dine produkter. Med fokus på den helt rigtige farvegengivelse, lyssætning og opstilling hjælper vi med at forevige dit produkt og forøge dit salg. Vi ser frem til at samarbejde med dig.

360-graders spins betyder, at billederne kan rotere, og dermed kan kunden se hele vejen rundt om produktet. På den måde fremstår dine packshots/produktbilleder mere virkelighedstro, og kunden får et bedre indtryk af produktet. Vi har stor erfaring med 360-graders spins, packshots og produktbilleder.

Brug for et budget eller har du et spørgsmål? Kontakt os her

Mannequin-effekt er kort sagt at man fjerner mannequinen på packshots/produktbilleder skudt med mannequin. Det betyder at man på fotoet kan se nakken eller noget af indersiden på produktet. Derudover fremstår tøjet mere naturligt, fremfor ved almindelige præsentationer. Vi har stor erfaring med optagelser af mannequin-effekt.

Brug for et budget eller har du et spørgsmål? Kontakt os her

Kailow Studio udfører affotografering og scanning af alle typer originalmateriale. Vi digitaliserer fysiske materialer hvis de skal trykkes, hvis eftertiden skal have adgang til dokumenterne på nettet, eller hvis materialet bare skal arkiveres digitalt.

Vi sørger altid for at affotograferingen har den mest tro gengivelse af detaljer og farver, og vi arbejder med originalmateriale i alle formater.

Bestil affotografering af dine materialer her

BILLEDBEHANDLING

Vi skaber de perfekte billeder til jeres kampagne, eller indsætter lækre skygger på jeres produktfotos. Kailow Studio optimerer, fjerner og tilføjer og laver alt i farvejusteringer, lyslægning, retouchering og fritlægninger.

Vores fotografer, klippere og grafikere klarer billedbehandling af både video og billeder. Vi tager dine foto- og videooptagelser og foretager ændringer og justeringer, så dine billeder er skarpe og lækre.

Skal du bruge lyslægning, retouchering, fritlægning og farvejustering, eller redigering af produktbilleder, skal du vælge Kailow Studio.

Brug for et budget eller har du et spørgsmål omkring billedbehandling? Kontakt os her

Leder du efter et sted at få fritlagt dine billeder, så lad Kailow Studio hjælpe dig. Vi klarer fritlægning af billeder med produkter, møbler, mennesker, dyr eller hvad dit behov er lige nu. Resultatet står altid skarpt uanset motiv.

Kontakt os og få knivskarp fritlægning af dine billeder

Kailow Studio retoucherer produktbilleder, portrætter og andre billeder der trænger til at blive tilpasset og få rettet fejl og mangler. Vi fokuserer på det eller de områder af billedet, der har behov for et ekstra touch.

Vi arbejder i spændet mellem mild og hård retouchering af billeder, og rammer det perfekte resultat, om du ønsker et naturligt look eller et mere stiliseret. Alt afhængig af dine behov og ønsker.

Skal du bruge retouch af billeder, så kontakt os

Kailow Studio har stor erfaring med både at fjerne og erstatte baggrunde på mange forskellige typer af billeder. Vi tager os både af tillæg og fjernelse af baggrunde på produktbilleder, portrætter og miljøbilleder.

Kontakt Kailow og få budget på din opgave

Få motiverne i dine billeder til at stå mere frem med skygger og spejlinger. Vores grafikere kan lægge spejlinger og skygger på fritlagte billeder, logoer og andre visuelle elementer, med eller uden baggrunde.

Kontakt Kailow og få budget på din opgave

Det er vigtigt at optimere billeder til web, både når det kommer til indlæsningshastigheden af ens hjemmeside, og ift. billedets rigtige størrelse eller filtype. Kailow Studio tilpasser og optimerer billeder til alle formål og i alle formater.

Få optimeret dine billeder til web. Kontakt os i dag

Når man skal have produceret en tryksag, så er farveredigering og billedoptimering ofte en af de faser, som bliver forsømt.

Tidligere kaldte vi den proces repro, og i bund og grund er det en metode til at få det bedste ud af billedmaterialet, så det passer til det papir og den trykmetode som er valgt til opgaven.

Selvom fotografen har taget perfekte billeder og grafikeren har valgt de rigtige billedprofiler, så vil der fortsat være mulighed for at få et endnu bedre resultat.

Det er måske mindre relevant, hvis man skal producere en hurtig flyer, men når det gælder produktioner til eftertiden, som bøger, kunsttryk o. lign. så vil vi anbefale at medtage denne forholdsvis billige proces.

Derfor – hvis du ønsker at optimere dit produkt, så kontakt os og lad os tage en snak om alt vedrørende

  • gråtoner
  • skarphed
  • ensartethed, hvis billedmaterialet varierer i kvalitet
  • selektiv farvekorrektion
  • rødstik
  • hudtoner
  • reducering af trekvarttonerne, så de mørke områder af billedet kommer med på tryk osv.

Kontakt os og hør mere om billedoptimering til tryk og print

LYD- OG VIDEOPRODUKTION

Vi fremstiller alle typer lyd- og videoproduktion. Vi griber bolden i alle dele af processen. Uanset om du mangler den gode ide eller selv kommer med det færdige projekt, så er vi hos Kailow Studio klar med en kreativ løsning.

Kailow producerer alle typer videoproduktioner. Herunder f.eks. produktvideoer, reklamefilm, kommunikationsfilm, brandvideoer samt præsentations- og kommunikationsvideoer.

Kontakt Kailow og få produceret jeres video

Vi skaber instore TV i form af produkt- og præsentationsvideoer til infoskærme og reklameskærme i detailbranchen. Bestil instore TV med video og lyd, som øger opmærksomheden omkring dine produkter.

Kontakt os og kom i gang med instore TV

Ligger I inde med videooptagelser fra egne kilder, såsom mobiltelefoner eller almindelige kameraer, som I vil have klippet og redigeret til en færdig film? Ofte vil materialet være mere end tilstrækkeligt godt til at Kailow kan sammensætte en professionelt udseende film af det.

Kontakt os i dag, og lad os kigge jeres materiale igennem

Vi laver animationer af produkter, modeller og andre elementer. Skal du bruge en animeret kommunikations- eller præsentationsvideo, eller en animeret 360 graders video, klarer Kailow også den.

Kontakt os og lad os animere din video

Produkter eller modeller, der er vist i 3 dimensioner, giver ofte et endnu bedre indtryk af motivet. Kailow laver 3D visualiseringer og renderinger af alle elementer.

Vil du høre mere, så kontakt os i dag

Kailow laver speaks til både videoproduktioner og radiospots i vores eget professionelle lydstudie, hvor vi også laver lyddesign og tilføjer lydeffekter på dine produktioner.

Vi har en lang række professionelle speakere og indtalere, der passer til lige netop din reklamefilm, præsentations- eller kommunikationsvideo, eller til din radioreklame, uanset om du skal bruge en lys eller mørk kvinde- eller mandestemme.

Kontakt os i dag og hør mere om speak og lyddesign

Har du fået leveret marketingmateriale, enten i form af speak, undertekster, klipning eller andre lyd- og videoelementer, som skal versioneres efter det eller de lande, du opererer i, så er Kailow din partner. Vi laver sprogversioneringer og tilpasning af alle typer medier.

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os allerede i dag