Vi har skabt en webshop, som giver By Moulin optimal webtrafik og er let at bruge både for virksomheden og kunderne. Derudover giver webshoppen By Moulin en sammenhængende visuel identitet, som er bemærkelsesværdig.

Nystartet webshop med mange besøgende

By Moulin er en virksomhed, som sælger legetøj til børn via sin webshop. Virksomheden kontaktede os med ønsket om at starte en webshop, som kunne nå ud over Danmarks grænser. En nystartet webshop med ambitioner har brug for et stort kundeflow fra Google. Og en SEO-optimering betyder, at flere kunder vil strømme til sitet, da løsningen placerer By Moulin højere i en Google-søgning. SEO-optimeringen har derfor været en central feature.

En legende let webshop

Når først kunderne har fundet vej til webshoppen, er det vigtigt, at de bliver. Udover at webshoppen er SEO-optimeret, har den også en høj grad af usability. Det gør det nemmere for kunderne at navigere rundt på sitet. Den høje grad af usability betyder, at kunden bliver holdt i hånden, og gør det let at shoppe på nettet. Det er essentielt for salget på shoppen, at hjemmesiden er overskuelig og let at bruge. By Moulin havde en drøm om, at deres webshop ikke bare skulle være en webshop, men også skulle være et univers. Et univers, som inspirerer til leg og samtidig emmer af kvalitet.

SEO-optimering og god usability skaber resultater

Vi har udviklet en webshop, som sørger for at tiltrække kunder. Samtidig skaber webshoppen et inspirerende univers, som er let at navigere i for legetøjskunder. Webshoppen kan bruges på alle platforme, både telefon, computer og tablet. Feedbacken fra kunden viser, at webshoppen By Moulin er blevet en stor succes.