Et redesign af websitet blev iQniters vej til en ny visuel og digital profil. iQniter er en portalløsning til alle, der motiveres af konkurrenceelementet ved fitness og vil holde sig ajour med deres træning. Siden 2011 har fitnessvirksomheden motiveret centrene, instruktørerne og medlemmerne til effektiv træning via deres app af samme navn. Da iQniter ønskede at fastholde en plads blandt ambitiøse fitnessentusiaster, blev Kailow en del af deres nye digitale strategi, der involverede et redesign af website og logo.

Modtageren i centrum

Opgaven for Kailows grafiske designere og webfolk bestod i at udvikle en komplet visuel identitet, der afspejler visionen om at motivere til den ekstra indsats til træningen. Med udgangspunkt i iQniters tidligere visuelle identitet blev websitets design dynamisk, sporty og simpelt. Derudover er sitet båret af visuelle elementer fremfor en teksttung kommunikation, hvilket giver en bedre brugeroplevelse. Centralt for websitet er også de tre portaler til målgrupperne, hvor slideren fungerer som pejlemærke og vækker identifikation. Desuden har webudviklerne udviklet platforme, der er sat op med en webarkitektur og et system, der rummer store mængder informationer.

Det strategiske logovalg

Logoet blev et redesign af iQniters logo. Rent strategisk spiller logoer en betydningsfuld rolle i forhold til at være top of mind hos målgruppen. iQniter opererer i fitnessbranchen, hvor konkurrencen er høj. Derfor vurderede vi, at et redesign ville være det bedste i forhold til iQniters brand. Logoets font blev justeret og skabt med en grafisk, lidt skrå streg og Q’ets røde farve, der understreger ambitionen om at være et effektfuldt, konkurrencepræget træningskoncept.
Den samlede løsning for iQniters rebrandingstrategi viser altså et visuelt website med en logisk opsætning, der afspejler firmaets værdier, men også den aktive livsstil, som målgruppen er en del af. Udviklingen af sitet er blevet til på baggrund af en kontinuerlig dialog med iQniter samt indsigt i markedet og målgruppens adfærd. Men fordelen er også, at designere og udviklere arbejder under samme tag i Kailow.