Læs mere

Du kan altid få hjælp af vores designbureau, hvis du har brug for en grafiker til at designe din display opgave. Vores grafikere har mange års bureauerfaring og er særdeles skarpe til salgsdisplay.

Vi stiller også gerne vores grafikere til rådighed som freelance, hvis din foretrukne grafiker har for travlt i en periode.

Besøg vores bureau Kailow Creative

Når dine salgsdisplays skal pakkes og distribueres, kan du trygt overlade opgaven til vores pakketeam, som løser både store og små opgaver, skræddersyede specialordrer eller individualiserede pakkeopgaver.

Vi tager os også af displayopgaver med global logistik til forhandlere på alle kontinenter.

Vil du vide mere om pakning og distribution. Klik her

Vi har et stort lager, hvor du har mulighed for at få opbevaret dine salgsdisplay materialer.

Du kan bestille dine materialer på vores onlineplatforme. Vi sørger for pluk og pak og hjælper dig med at få overblik over din beholdning. Vores platforme kan målrettes specifikt til din slutkundes egen bestilling af dine salgsdisplay materialer.

Vil du vide mere om lagerhotel, onlinebestilling og logistik? Klik her

SALGSDISPLAY

- alt i papdisplays og akryldisplays

Vi producerer alt i standard- og specialfremstillede gulv-, palle- og borddisplays, pallesvøb og dumpers.

Når du har brug for en god displayløsning, er vores ekspert-team klar med konstruktion og dokumenteret bæredygtig produktion, tilpasset jeres produkter.

Kontakt os gerne så tidligt som muligt i processen. Så udvikler vi den bedste salgsdisplay-løsning til produkter eller kampagner.

SALGSDISPLAY

- alt i papdisplays og akryldisplays

Vi producerer alt i standard- og specialfremstillede gulv-, palle- og borddisplays, pallesvøb og dumpers.

Når du har brug for en god displayløsning, er vores ekspert-team klar med konstruktion og dokumenteret bæredygtig produktion, tilpasset jeres produkter.

Kontakt os gerne så tidligt som muligt i processen. Så udvikler vi den bedste løsning af salgsdisplay til dit produkt eller kampagne.

Vores produkter

Søger du et eksklusivt design til at præsentere dit high end-produkt? Så er et flot akryldisplay fra Kailow løsningen. Her er det ofte kombinationen af akryl med andre lækre materialer som for eksempel træ, der får dit produkt og dit brand til at shine og fremstå eksklusivt og indbydende.

Fordele ved akryldisplay

  • Eksklusiv præsentation af dit produkt og dit brand
  • Supplerer flot din designlinje og visuelle identitet
  • Langtidsholdbar designløsning

Ét display – flere fordele
Et akryldisplay udstiller dit produkt på fornemmeste vis og kan anbefales, når det skal være lidt ud over det sædvanlige. Når du skal have en smuk, iøjnefaldende og samtidig langtidsholdbar displayløsning.

For akryl er et stærkt materiale med en lang levetid. I samme udstillingselement får du derfor både lethed, elegance og styrke. Med sit lette og transparente ydre fremhæver den klare akryl dit produkt og dit brand, så hele herligheden nærmest svæver for øjnene af de forbipasserende. Og dit budskab træder meget synligt frem.

Akryldisplays er som skabt til at ledsage smykke- og livsstilsbrands, hvor omdrejningspunktet er æstetik og design.

Kontakt vores eksperter og få rådgivning og tilbud på akryldisplays

Papdisplays er ofte det første, dine kunder lægger mærke til i din fysiske butik.

Displays af pap har mange fordele – de er lave i produktionsomkostninger, og designmulighederne er tæt på uendelige.

Som med alt andet kampagnemateriale kræver denne type displays omtanke. Kailow skaber og producerer papdisplays, som er både skræddersyede og dokumenteret bæredygtige.

Råd til papdisplays

  • Tænk over de fysiske rammer og din eksisterende butiks markedsføring
  • Overvej kvaliteten – er det en permanent eller midlertidig opsætning?


Kontakt vores eksperter og få rådgivning og tilbud på papdisplays

Vi producerer alle vores generelle display-produkter med meget høj kvalitet og en rigtig konkurrencedygtig pris for øje.

Når det gælder specialopgaver, kan det også lade sig gøre at gå niveauet op ift. det, i forvejen høje niveau, og skabe high end-display-produktioner.

De mest eksklusive display-løsninger, Kailow producerer, er ofte af akryl, som kan kombineres med andre materialer som f.eks. træ. Akryldisplays præsenterer dine high end-produkter på den mest eksklusive og indbydende måde med deres lette og elegante styrke.

Det kan også lade sig gøre at lave særlige high end-displayløsninger i pap og karton.

De eksklusive display-løsninger er velegnede til specielle events og begivenheder samt lancering og præsentation af luksusprodukter, ofte indenfor smykke- og livsstilsbrands. En display-løsning af akryl er samtidig en langtidsholdbar løsning.

Kontakt vores faglige eksperter, og lad os tage en snak om dine idéer og tanker – så udvikler vi sammen det helt rigtige udtryk til netop jeres eksklusive display-produkter.