Læs mere

Du kan altid få hjælp af vores designbureau, hvis du har brug for en grafiker til at designe din POS opgave. Vores grafikere har mange års bureauerfaring og er særdeles skarpe til Point of Sale.

Vi stiller også gerne vores grafikere til rådighed som freelance, hvis din foretrukne grafiker har for travlt i en periode.

Besøg vores bureau Kailow Creative

Når din Point Of Sale skal pakkes og distribueres, kan du trygt overlade opgaven til vores pakketeam, som løser både store og små opgaver, skræddersyede specialordrer eller individualiserede pakkeopgaver.

Vi tager os også af Point Of Sale opgaver med global logistik til forhandlere på alle kontinenter.

Vil du vide mere om pakning og distribution. Klik her

Vi har et stort lager, hvor du har mulighed for at få opbevaret dine Point Of Sale materialer.

Du kan bestille dine materialer på vores onlineplatforme. Vi sørger for pluk og pak og hjælper dig med at få overblik over din beholdning. Vores platforme kan målrettes specifikt til din slutkundes egen bestilling af dine print og tryk materialer.

Vil du vide mere om lagerhotel, onlinebestilling og logistik? Klik her

POINT OF SALE

- synlighed instore og outdoor

Skilte, bannere, udstillingssystemer og vinduesdekoration – alt til facaden, gaden, butikken, messer og events.

Til din næste point of sale opgave er vi klar med dokumenteret bæredygtig produktion, stærkt kendskab til materiale og yderst kompetent faglig rådgivning.

Kontakt os gerne så tidligt som muligt i processen. Så udvikler vi den bedste point of sale løsning til dit behov.

POINT OF SALE

- synlighed instore og outdoor

Skilte, bannere, udstillingssystemer og vinduesdekoration – alt til facaden, gaden, butikken, messer og events.

Til din næste point of sale opgave er vi klar med dokumenteret bæredygtig produktion, stærkt kendskab til materiale og yderst kompetent faglig rådgivning.

Kontakt os gerne så tidligt som muligt i processen. Så udvikler vi den bedste point of sale løsning til dit behov.

Vores produkter

Et banner, enten alene eller som del af et bannersystem, er perfekt til at skabe den optimale synlighed for dit budskab og dit brand. Fordi bannere kan produceres i mange størrelser og materialer, kan de let udvikles og tilpasses alle placeringer og formål.

Et banner med tryk har mange forskellige funktioner, og kan bruges både instore og outdoor.

Af forskellige typer bannere, vi producerer, kan nævnes;

 • gavlbannere – bannere i stor størrelse til udendørs ophængning på gavlen
 • hængebannere – fungerer særligt godt i vinduer og til messer
 • megabannere – ekstra store bannere, der kan benyttes både ude og inde
 • presenningsbannere – vind- og vandfast banner, som er perfekt til udendørs brug
 • stofbannere – benyttes ofte til butik, indkøbscenter, sportshaller, messer mm.
 • stilladsbannere – giver dit budskab og logo stor synlighed ifm. opstilling af stilladser
 • roll-ups – hurtigt og let at sætte op og pakke ned, med yderst effektiv formidling af budskaber


Kontakt Kailow i dag og lad os tage en snak om formålet med dit eller dine banneres placering, budskab og visuelle udtryk.

Med et beachflag fanger du dine kunders interesse i øjenhøjde. Løsningen er desuden holdbar og fleksibel og let at pakke sammen.

Hos Kailow har vi mange års erfaring med udvikling af beachflag.

Beachflag

 • Tiltrækker opmærksomhed
 • Giver dig en dynamisk stand
 • Er fleksible, billige og lette at transportere


Kontakt Kailow, og hør mere om vores beachflag

Din bil kan let fungere som en del af din marketing, hvis du investerer i en bilstreamer eller en bildekoration. For at skabe opmærksomhed om din virksomhed og dens produkter, har du mulighed for at sætte dit navn, slogan og logo på din bil, eller dække den helt eller delvist med en flot dekoration.

Kailow tilbyder print af både bilstreamers og bildekoration i mange størrelser og former, og hjælper gerne med at montere det på din bil. Vi kan også sende en vejledning, så du selv kan dekorere din bil med de mindre stickers.

Kontakt os i dag og gør din firmabil til en mobil reklamesøjle

En dumper kan benyttes til både opbevaring og blikfang i butikken. Du ser oftest de smarte, ofte sekskantede, paprør omkring kasselinjen eller  på andre strategisk rigtige steder i supermarkeder, hvor de tiltrækker opmærksomhed fra de forbipasserende kunder.

Dumpers bringer dine varer fra hyldernes anonymitet, til fuldt fokus og interesse hos forbrugerne.

Dumpers kan benyttes til alle typer produkter og synliggør både varer og markedsføring.

Kailow kan levere dumpers i flere størrelser, så de passer til netop dit formål.

Vi hjælper gerne med både design og valg af størrelse, så kontakt os i dag og hør mere

Vi producerer alle vores point of sale løsninger i en meget høj kvalitet, samtidig med at vi holder en konkurrencedygtig pris.

Når det gælder specialopgaver, kan det selvfølgelig også lade sig gøre at gå niveauet op og skabe high end-POS.

Der findes et utal af muligheder, og med den rette kombination af specialfolier, særlige farvetyper og unikke lakker  kan vi skabe nogle særligt eksklusive POS-produkter.

Vores eksklusive POS-produkter er f.eks. velegnede til eksklusive kampagner, lancering af luksusprodukter, særlige events og begivenheder.

Kontakt vores faglige eksperter og lad os høre om dine idéer og tanker – så vi sammen kan udvikle den helt rigtige og eksklusive POS-løsning.

Ellipser er en af de mest populære og brugte POS-løsninger. De høje pap-opstillinger giver god plads til markedsføring af dit produkt eller dit budskab.

Kailow trykker typisk ellipser i lette materialer, så du kan pakke displayet op og ned hurtigt. Og så er det samtidig billigt at fragte, da det kan slås helt sammen og fremsendes i kuvert.

Det betyder også, at løsningen er god i forbindelse med udsalg eller sæsonbetinget POS. Ellipser kan bestilles i mange forskellige størrelser.

Kontakt Kailow i dag, hvis du vil høre mere om, hvordan en ellipse kan være lige det, din POS-markedsføring har brug for.

Få trykt gavechecks og få fuld, synlig branding, når din virksomhed donerer beløb.

Kailow trykker skræddersyede gavechecks, som tager sig godt ud på billeder og er designet, så de matcher din visuelle identitet.

Vores gavechecks er

 • Fotogene
 • Skræddersyede
 • I tråd med din visuelle identitet


Vil du vide mere om gavechecks, så kontakt os

Kailow skaber kampagne-gulvmåtter med logo, som er praktiske, æstetiske og passer til dine behov.

Kailows kampagne-gulvmåtte med logo

 • Er billig og hurtigt leveret
 • Giver dig effektiv markedsføring fra første øjekast


Kontakt os
og få et tilbud på kampagne-gulvmåtter med tryk.

Hyldemarkører giver en ekstra synlighed, ved at man udvider hyldeforkanten med markedsføring af det enkelte produkt på hylden. En hyldemarkør kan designes i flere former, størrelser og farver – alt efter produkt og type af hyldeforkant.

Hyldesvirpere tydeliggør tilbud og særlige kampagner på produkter, ved at bryde med hyldernes normale dimensioner. De stikker typisk endnu længere ud fra hylden end hyldemarkører og giver på den måde særlig opmærksomhed til et eller flere produkter.

Vi udvikler hyldesvirpere og hyldemarkører, der giver mest mulig synlighed for din kampagne.

Kontakt os i dag og kom godt i gang med at synliggøre dine produkter på hylden.

Kuber er, som navnet antyder, en tre-dimensionel kvadratisk POS-løsning i karton, som kan dekoreres på alle flader og benyttes enkeltvis eller i opstillinger af flere kuber.

Kuber kan udvikles i flere størrelser, så netop din opstilling passer ind i de relevante omgivelser. Med kuber i forskellige størrelser, kan du være ekstra kreativ i din instore marketing, så du effektivt får vist dine budskaber.

Kuber indgår naturligt i sammenhæng med mange andre POS-installationer. De er gode, fordi de kan gøres flade, hvilket sikrer en billig og let transport.

Vil du høre mere om, hvordan kuber kunne være netop den løsning, du har brug for, så kontakt Kailow i dag og få gode råd og vejledning.

En lyskasse med backlit print fanger opmærksomheden, og placeres f.eks. i butikker, som led i en high end-vareudstilling, som del af en messeudstilling eller som info-skilt – både indendørs og udendørs.

Kailow printer reklamer til lyskasser i forskellige størrelser, og vi ved hvordan man skaber blikfang og fokus på produktet og budskabet.

Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning.

Der findes forskellige typer udstillings- og messeudstyr, og alt efter plads og budskab, kan vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige mix, der får din udstilling eller stand til at skille sig ud.

De typer af udstillings- og messeudstyr, vi udvikler, favner bl.a.:

 • Messevægge
 • Messediske
 • Papfigurer
 • Lyskasser
 • Podier og montrer
 • Brochureholdere
 • Bannere og roll-ups


Kontakt os for rådgivning og tilbud på udstillings- og messeudstyr.

Kailow producerer reklamer, der passer til de landsdækkende center- og stationsplakater, tog- og busplakater og abribus og adshels formater, som du finder mange steder på gadeplan som f.eks. på bussen, stoppesteder, supermarkeder og andre forretninger – dér, hvor kunderne færdes.

De fleste formater er bagbelyst, så du får vist din branding hele døgnet. Vi benytter de helt rigtige typer materialer, så du er sikker på, at dine reklamer bliver præsenteret på flotteste vis til så mange mennesker som muligt – døgnet rundt.

Kontakt os og kom hurtigt i gang med centerplakater, busreklamer og stoppestedsreklamer.

Skal du bruge en bemærkelsesværdig ambassadør til at bære dit budskab frem? Så er papfiguren eller en standee i fuld størrelse bestemt værd at overveje.

På Kailow designer vi de flotteste papfigurer, der bliver bemærket og beundret, hvor end de kommer frem, om de står i din messeopstilling, foran biografen eller i din kantine.

Det gør papfiguren for dig:

 • Personificerer dit budskab med unikt design
 • Får målgruppen til at huske dit brand
 • Står i frontlinjen af din øvrige markedsføring


Kontakt Kailow i dag og få et godt tilbud på papfigurer og standees.

De høje pylonskilte bør være en fast del af din skiltepakke. De skaber synlighed for din virksomhed helt ude ved vejen, hvor de tårner sig op i landskabet, og viser folk i den rigtige retning til din virksomhed.

Kailow producerer og monterer pyloner i alle størrelser, design og materialer, der tåler vejr og vind. Vi har vores eget håndværkerteam, som bl.a. inkluderer elektrikere.

Kailows pyloner:

 • Giver høj reklame- og informationsværdi
 • Lyser op i landskabet som blikfang og wayfinding
 • Lang holdbarhed i solide, vejrbestandige materialer


Kontakt os i dag og få rådgivning om hvilke pyloner du bør vælge.

Et roll-up banner er et af vores mest populære produkter – og ikke uden grund. Det er en både let og billig POS-løsning, som uundgåeligt fremhæver dit brand og dine produkter.

Roll up-bannere er en god investering, som sikrer dig, at dit budskab kommunikeres ud. Roll-ups er både tidsbesparende og transportvenlige. Og så formår de at tiltrække sig stor opmærksomhed på lang afstand. Derfor bidrager roll-ups til at din virksomhed og dine produkter fanger et så stort publikum som muligt.

Roll-ups fås i mange størrelser, både ift. højde og bredde, og kan bruges både udendørs og indendørs.

Kontakt Kailow, hvis du har brug for en eller flere roll-ups.

Selvklæbende folier er eminente på væggen, butiksvinduet, firmabilen eller andre overflader. Om du vil have sat et flot mønster op i mødelokalet eller butiksvinduet, eller om du vil have dit logo eller et budskab i foliebogstaver op på væggen, så kan du få det hos Kailow.

Kontakt os og hør mere om selvklæbende folier.

Skilte er en uundværlig del af din markedsføring i og omkring din virksomhed. Der findes en lang række forskellige typer, og Kailow rådgiver dig til at finde det eller de helt rigtige skilte til dit brand. Vi udvikler og trykker skilte i forskellige materialer – alt afhængig af den ønskede type af skilte.

Af de mange typer skilte, vi tilbyder, kan nævnes:

 • A-skilte og klikrammer
 • Akrylskilte
 • Bordskilte
 • Byggepladsskilte
 • Facadeskilte
 • Gadeskilte
 • Gulvskilte
 • Hængeskilte
 • Lyskasser og lysskilte
 • Pyloner
 • Vinduesskilte

Kontakt os i dag og få rådgivning omkring valg af skilte.