EMBALLAGE

– alt i pap og karton med tryk og logo

Kundetilpassede karton- og pap-emballager til alle formål. Alt i standard-, eksklusiv og specialudviklet emballage med tryk.

Vi er klar med en god løsning, når du har brug for dokumenteret bæredygtig emballage, hvad enten du søger kasser, bokse eller æsker med tryk. Vi har mange års erfaring med emballage-design og produktion.

- Når det kommer til eksisterende emballager, er forbedringer altid mulige. Eksempelvis at skifte fra konventionel til dokumenteret bæredygtig produktion.

Pakning og distribution

Når din emballage skal pakkes og distribueres, kan du trygt overlade opgaven til vores pakke-team, som løser både store og små opgaver, skræddersyede specialordrer eller individualiserede pakkeopgaver.

Vi tager os også af emballageopgaver med global logistik til forhandlere på alle kontinenter.

Vil du vide mere om pakning og distribution. Klik her

Lagerhotel, onlinebestilling og logistik

Har du brug for opbevaring af dine produkter, så har vi også en plads klar til dig på vores store lager.

Du og dine slutkunder har mulighed for at bruge vores individuelle onlineplatforme, som kan målrettes til egen bestilling af dine produkter og integreres med din webshop. Vi sørger for pluk, pak og distribution - helt simpelt og overskueligt.

Vil du vide mere om lagerhotel, onlinebestilling og logistik? Klik her

Grafisk design

Har du brug for en grafiker til at designe din opgave, så er vores designbureau klar til at hjælpe. Vores grafikere har mange års bureauerfaring og er særligt skarpe til emballagedesign.

Hvis din foretrukne grafiker har for travlt i en periode, så hjælper vi også gerne som vikar.

Besøg vores bureau Kailow Creative

Når vi producerer vores generelle emballager, er det altid i en meget høj kvalitet og til en rigtig konkurrencedygtig pris.

Har du brug for at gå niveauet op, kan det naturligvis også lade sig gøre at producere high end-emballager når det gælder specialopgaver.

Der findes et utal af muligheder for at skabe eksklusive emballager med den rette kombination af eksklusivt karton, særlige farvetyper, unikke lakker, præg og efterbehandlingseffekter.

De eksklusive emballager er særdeles velegnede til high end-produkter, hvor emballagen giver et meget vigtigt indtryk, inden man pakker produktet ud.

Tag en snak med vores faglige eksperter, og lad os høre om dine idéer og tanker – så udvikler vi sammen den helt rigtige og eksklusive emballage til jeres luksusprodukter.

Kailow klarer alt i fødevareemballage med tryk og logo. Om det er til den hurtige takeaway-emballage eller transport og opbevaring af kød, krydderier eller vin, så kan du trygt kontakte vores rådgivere.

Vi sørger for, at din fødevareemballage hjælper med til at dine fødevarer fremstår friske, lækre og luksuriøse, når de bliver pakket ud i butikken og når de er klar til brug hjemme i køkkenet.

Af fødevareemballager kan nævnes: vin- og flaskeemballager, vinkartoner med logo, takeaway-emballager, konfektionsæsker og mange andre.

Dine produkter fortjener den bedste og flotteste emballage. Din produktemballage kan tilmed være dokumenteret bæredygtig, når du bestiller den hos os.

Vi har hjulpet flere store virksomheder i Danmark og i udlandet, når de har haft brug for hjælp til at udvikle emballage med logo og tryk ud fra egne designidéer. Vi kan også hjælpe med emballage design, hvis du har behov for det.

Vores kompetente rådgivere har styr på alt omkring pap og karton emballage, og vil med stor glæde hjælpe dig fra idé til færdigt produkt.

Af eksempler på produktemballage med tryk kan nævnes; gaveæsker, legetøjsæsker, smykkeæsker, konfektionsæsker, kosmetikæsker, marketing emballage til influencers og PR-brug og mange andre.

Når varerne skal transporteres, er det altafgørende, at de er pakket sikkert og forsvarligt ind. Med transportemballage med tryk og logo fra Kailow, kan du være sikker på, at du får begge dele, samtidig med at emballagen er dokumenteret bæredygtig.

Uanset om du skal have transporteret små kasser fra din webshop, eller store kasser til de større produkter, vil vores kompetente rådgivere sørge for at din transportemballage bliver produceret med det bedste og flotteste udtryk, som får din emballage til at skille sig ud fra mængden.

Fordele ved at bestille emballage hos Kailow

  • Dokumenteret bæredygtig produktion
  • Mange års erfaring med at skabe flot emballage