DISPLAY

- alt i papdisplays og akryldisplays

Vi producerer alt i standard- og specialfremstillede gulv-, palle- og borddisplays, pallesvøb og dumpers. Kreative displays til enhver displaykampagne.
Når du har brug for en god displayløsning, er vores ekspert-team klar med konstruktion og dokumenteret bæredygtig produktion, tilpasset jeres produkter.

Kontakt os i dag - så kommer du godt i gang med displays.

Pakning og distribution

Når dine display og marketingkampagner skal pakkes og distribueres, kan du trygt overlade opgaven til vores pakke-team. Vi løser både store og små opgaver, skræddersyede specialordrer og individualiserede pakkeopgaver.

Vi tager os også af opgaver med global logistik til forhandlere på alle kontinenter.

Vil du vide mere om pakning og distribution. Klik her

 

Lagerhotel, onlinebestilling og logistik

Vores store lager er designet fortrinsvis til opbevaring af marketing, fra merchandise til brochurer og fra POS til displays - alt til kampagnerne.

Onlinebestilling, pluk og pak, og overblik over beholdning. Vores individuelle onlineplatforme kan målrettes din slutkundes egen bestilling af jeres materialer.

Vil du vide mere om lagerhotel, onlinebestilling og logistik? Klik her

 

Grafisk design af displays

Har du brug for at få udviklet et kreativt display, så er vores designbureau klar til at hjælpe. Vores grafikere har mange års bureauerfaring og er særligt skarpe til design og konstruktion af displays.

Hvis din foretrukne grafiker har for travlt i en periode, så hjælper vi også gerne som vikar.

Besøg vores bureau Kailow Creative

Søger du efter et eksklusivt design til at præsentere dit high end-produkt? Så er et flot akryldisplay fra Kailow løsningen. Her er det ofte kombinationen af akryl med andre lækre materialer som for eksempel træ, der får dit produkt og dit brand til at shine og fremstå eksklusivt og indbydende.

Fordele ved akryldisplay

  • Eksklusiv præsentation af dit produkt og dit brand
  • Supplerer flot din designlinje og visuelle identitet
  • Langtidsholdbar designløsning

Ét display – flere fordele
Et akryldisplay udstiller dit produkt på fornemmeste vis og kan anbefales, når det skal være lidt ud over det sædvanlige. Når du skal have en smuk, iøjnefaldende og samtidig langtidsholdbar displayløsning.

For akryl er et stærkt materiale med en lang levetid. I samme udstillingselement får du derfor både lethed, elegance og styrke. Med sit lette og transparente ydre fremhæver den klare akryl dit produkt og dit brand, så hele herligheden nærmest svæver for øjnene af de forbipasserende. Og dit budskab træder meget synligt frem.

Akryldisplays er som skabt til at ledsage smykke- og livsstilsbrands, hvor omdrejningspunktet er æstetik og design.

Kontakt vores eksperter og få rådgivning og tilbud på akryldisplays

Papdisplays er ofte det første, dine kunder lægger mærke til i din fysiske butik. Derfor bør du tænke strategisk, når du vælger papdisplay til dine produkter.

Papdisplays kan give dig en strategisk styrke, når det gælder det visuelle udtryk i din forretning. Men placeringen er altafgørende. Oftest fungerer papdisplays, grundet deres store størrelse, som nøglefigurer i din butiks markedsføring . Tænk derfor i, hvad din kunde skal se som det første. Hvad skal dine papdisplays kommunikere?

Displays af pap har mange fordele – de er lave i produktionsomkostninger, og designmulighederne er tæt på uendelige.

Som med alt andet kampagnemateriale kræver denne type displays omtanke. Kailow skaber og producerer papdisplays, som er både skræddersyede og dokumenteret bæredygtige.

Råd til papdisplays

  • Tænk over de fysiske rammer og din eksisterende butiks markedsføring
  • Overvej kvaliteten – er det en permanent eller midlertidig opsætning?

Papdisplays’ eneste funktion er, at de skal få dine varer ned fra hylderne. Alligevel er det mere komplekst end som så.

Moderne forbrugere er vant til at møde butiksmarkedsføring alle steder, de bevæger sig. Hvis butiksmarkedsføring skal tjene sine penge hjem, skal det derfor bryde med rammerne og differentiere dit brand fra alle de andre.

Kontakt vores eksperter og få rådgivning og tilbud på papdisplays

Vi producerer alle vores generelle display-produkter med meget høj kvalitet og en rigtig konkurrencedygtig pris for øje.

Når det gælder specialopgaver, kan det også lade sig gøre at gå niveauet op ift. det, i forvejen høje niveau, og skabe high end-display-produktioner.

De mest eksklusive display-løsninger, Kailow producerer, er ofte af akryl, som kan kombineres med andre materialer som f.eks. træ. Akryldisplays præsenterer dine high end-produkter på den mest eksklusive og indbydende måde med deres lette og elegante styrke.

Det kan også lade sig gøre at lave særlige high end-displayløsninger i pap og karton.

De eksklusive display-løsninger er velegnede til specielle events og begivenheder samt lancering og præsentation af luksusprodukter, ofte indenfor smykke- og livsstilsbrands. En display-løsning af akryl er samtidig en langtidsholdbar løsning.

Kontakt vores faglige eksperter, og lad os tage en snak om dine idéer og tanker – så udvikler vi sammen det helt rigtige udtryk til netop jeres eksklusive display-produkter.