Læs mere

Du kan altid få hjælp af vores designbureau, hvis du har brug for en grafiker til at designe din tryk opgave. Vores grafikere har mange års bureauerfaring og er særdeles skarpe til print og tryk.

Vi stiller også gerne vores grafikere til rådighed som freelance, hvis din foretrukne grafiker har for travlt i en periode.

Besøg vores bureau Kailow Creative

Når din print og tryk skal pakkes og distribueres, kan du trygt overlade opgaven til vores pakketeam, som løser både store og små opgaver, skræddersyede specialordrer eller individualiserede pakkeopgaver.

Vi tager os også af print og tryk opgaver med global logistik til forhandlere på alle kontinenter.

Vil du vide mere om pakning og distribution. Klik her

Vi har et stort lager, hvor du har mulighed for at få opbevaret dine print og tryk materialer.

Du kan bestille dine materialer på vores onlineplatforme. Vi sørger for pluk og pak og hjælper dig med at få overblik over din beholdning. Vores platforme kan målrettes specifikt til din slutkundes egen bestilling af dine print og tryk materialer.

Vil du vide mere om lagerhotel, onlinebestilling og logistik? Klik her

PRINT OG TRYK

Dokumenteret bæredygtigt trykkeri

Kailow producerer alt i print og tryk – fra den lille flyer og kunstplakaten, til den husstandsomdelte tilbudsavis og det eksklusive boghåndværk.

Uanset hvilken trykopgave du skal have løst, så er vores trykkeri klar med rådgivning, hurtig levering og rigtigt gode priser.

Kontakt vores trykkerieksperter og forvent god service og et godt samarbejde om dine bæredygtige tryksager.

PRINT OG TRYK

Dokumenteret bæredygtigt trykkeri

Kailow producerer alt i print og tryk – fra den lille flyer og kunstplakaten, til den husstandsomdelte tilbudsavis og det eksklusive boghåndværk.

Uanset hvilken trykopgave du skal have løst, så er vores trykkeri klar med rådgivning, hurtig levering og rigtigt gode priser.

Kontakt vores trykkerieksperter og forvent god service og et godt samarbejde om dine bæredygtige tryksager.

Vores produkter

En blok er det perfekte redskab til at promovere dit brand.

Skriveblokke med tryk og logo er en effektiv måde at udbrede kendskabet til din virksomhed, og en god måde at huske kunder og samarbejdspartnere på dig, da de ofte vil have skriveblokken liggende fremme.

På Kailow specialdesigner og producerer vi blokke i netop de farver, formater og papirkvaliteter, som matcher din virksomheds designlinje og dine ønsker.

Af eksempler på typer af blokke, vi producerer, kan nævnes:

 • lommeblokke
 • notesblokke
 • spiralblokke
 • reklameblokke
 • konferenceblokke
 • standardblokke
 • kvadrerede blokke
 • linjerede blokke
 • skriveblokke.

Vi producerer blokke i følgende formater: A6, A5, A4 og A3, men vi kan også producere specialformater.

Kontakt os i dag for et godt råd eller tilbud.

Brevpapir med logo er et supergodt brandingværktøj til dig, som gerne vil fremstå professionel og eksklusiv. Det ser bare bedre ud, når gode virksomheders logo rammer den tilsigtede farve, fremfor at være printet på en standard kontorprinter.

Vi kan både tilføje logo, slogan, vandmærke og præg – alt sammen elementer, som medvirker til at styrke din virksomhedsprofil.

Kontakt os og få et godt tilbud på tryk af brevpapir.

Brochuren eller pjecen – vi kender den fra vores dagligdag, når virksomheder og organisationer markedsfører sig.

Kailow trykker brochurer og pjecer i mange størrelser og former, med få eller mange sider.
Vi trykker dokumenteret bæredygtigt, så du med god samvittighed kan få leveret dit budskab i en brochure eller pjece, så effektivt som muligt.

Af eksempler kan nævnes; profilbrochurer, produktpjecer o.l.

Den gode brochure

 • Formidler budskabet kort og koncist
 • Har en enkel og overskuelig grafisk fremstilling
 • Er flot visuel – der er tænkt over billeder, papir- og farvevalg
 • Henvender sig til dig personligt


Kontakt Kailow i dag, og få trykt din brochure eller pjece.

Alle vores generelle produkter bliver produceret i en meget høj kvalitet og til en rigtig konkurrencedygtig pris.

Men det kan naturligvis også lade sig gøre at gå niveauet op og skabe high-end-produktioner, når det gælder specialopgaver.

Der findes et utal af muligheder, og med den rette kombination af specialpapir, særlige farvetyper, unikke lakker, præg og efterbehandlingseffekter, kan der skabes nogle helt særlige produkter.

De eksklusive tryksager er velegnede til produktlanceringer, specielle events, særlige begivenheder, promotion, direct mails, den vigtige salgspitch o.l. og kan være alt fra foldere til magasiner og bøger.

Ofte fremstilles vores high-end produkter i mindre oplag og ofte kun i et eller to eksemplarer. Det kan dog også lade sig gøre at kombinere standard-produktioner og det eksklusive og dermed opnå budgetvenlige eksklusive tryksager i store oplag.

Kontakt vores faglige eksperter og lad os høre om dine ideer og tanker – så udvikler vi sammen det helt rigtige udtryk til netop jeres eksklusive tryksag.

Flyers og løsblade er fordelagtige løsninger til kuvertfyld, brochurer, løbesedler, fysiske nyhedsbreve, spisekort, gavekort og diverse andre promoveringer.

Vi trykker flyers og løsblade i standardstørrelser som A6, A5 og A4. Vi laver dog også nemt specifikke mål, som passer til dit formål.

Store flyers, små løsblade, løsblade med tryk på én side, flyers med tryk på begge sider. Kailow finder den bedste løsning, når du skal have flyers eller løsblade.

Kontakt os i dag og få tilbud og rådgivning om flyers og løsblade.

En folder er, som navnet antyder, et ark papir eller karton, som foldes og dermed bliver til en folder. En folder kan også kaldes en brochure eller pamflet.

Der findes et utal af forskellige foldere, og her kan bl.a. nævnes:

 • 4-sidet folder,
 • 3-, 4-, 5- eller 8-fløjet folder
 • zigzag-falset folder
 • harmonika-falset folder
 • port-falset folder


Vi producerer foldere på alle typer papir og karton og i alle formater. Både de velkendte A-formater, men også specialformater.

Kontakt os i dag og få et tilbud på foldere.

Hæfter, brochurer, blade, magasiner og tilbudsaviser bidrager til virksomheders og organisationers markedsføring eller kommunikation.

Hæfter og brochurer anvendes ofte ifm. salg og marketing og bruges til virksomhedspræsentationer samt til produktkataloger. De ses ofte anvendt i en B2B-kontekst.

Af forskellige produktioner Kailow fremstiller, kan nævnes:

 • profilbrochurer
 • præsentationsbrochurer
 • produktkataloger
 • fact-sheets
 • fagblade
 • foreningsblade
 • klubblade
 • medlemsblade
 • forbrugermagasiner
 • kundemagasiner
 • produktmagasiner
 • vidensmagasiner
 • husstandsomdelte blade/tilbudsaviser


Kailow trykker både store og små oplag og på alle typer papir.

Kontakt os i dag og lad Kailow hjælpe dig med tryk af dit blad, magasin eller din tilbudsavis.

En kalender giver dig synlighed på daglig basis. Har du brug for en kalender til kontoret, så leverer vi hos Kailow gerne vores egen kalender. Har du derimod brug for en brandet kalender, som skal deles ud og hænge på væggen hos dine kunder, så lad os hjælpe dig med at trykke en kalender med jeres firmanavn og logo.

Kontakt Kailow i dag og få et tilbud på din egen brandede kalender, eller vores gratis kalender.

Der findes mange typer rapporter og manualer. Om det drejer sig om brugervejledninger, monteringsvejledninger, hurtigstart-guides eller installationsmanualer, rapporter til uddannelse eller arbejde, så printer vi det.

Vi producerer manualer og rapporter som hæfter og bøger, men også som spiralbøger, der øger brugervenligheden, når der skal slås op i manualen eller rapporten.

Kailow printer også dine kataloger, hvadenten det drejer sig om f.eks. vare- og produktkataloger eller rejsekataloger, i lækker kvalitet og i alle typer oplag.

Kontakt os allerede i dag, så laver vi et tilbud på din manual, rapport eller dit katalog.

Der er mange forskellige typer klistermærker og stickers, og hos Kailow trykker vi bl.a. papirklistermærker, vinylklistermærker, air stickers, domede 3D-klistermærker og metallic klistermærker.

Kontakt Kailow nu, for at få rådgivning og tilbud på klistermærker og stickers.

Kuverter med logo gør din virksomhed synlig, allerede når dine kunder og interessenter modtager post fra dig. Det er med til at styrke dit brand og din genkendelighed.

Du kan vælge mellem kuverter i alle størrelser fra C4 til C6, om kuverten skal være med eller uden rude og med eller uden tryk.

Kontakt Kailow og få mere at vide om brandede kuverter med logo.

Selvklæbende labels og etiketter er ideelle til information, reklame, nudging, oplysning og branding – i detailhandelen og i virksomheder, både inde og ude i det offentlige rum.

Vi fremstiller dem til mange forskellige formål, i mange forskellige størrelser og designs.

Unikke produktetiketter med dit logo og navn er oplagt branding på gaveindpakning eller emballage og også på firmabilen, butiksvitrinen eller på strategiske kontaktpunkter i virksomheden.

Kontakt os i dag og få et tilbud på labels og etiketter.

Kailow producerer mapper med tryk og logo, som du kan benytte til at opbevare dine dokumenter i. Derudover bruges de ofte i en salgssituation, hvor en salgsmappe signalerer kvalitet og understøtter jeres brand.

Du kan vælge mapper i alle mulige forskellige formater, med klapper, slids til visitkort, præg og forskellige typer lakker – kun fantasien sætter grænser for hvor flot din mappe skal præsentere sig.

Kontakt os og få et tilbud på mapper.

Previous slide
Next slide

Kailow printer og trykker plakater i alle størrelser og på alle typer papir.

Vi kan bl.a. trykke disse typer plakater for dig:

 • designplakater
 • filmplakater
 • fotoplakater
 • valgplakater
 • informationsplakater
 • kunstplakater
 • plakater til a-skilt, væg, skur og abribus


Uanset hvad dit formål med plakaten er, så kan vores erfarne rådgivere hjælpe dig med at skræddersy en plakat, der vil få dit budskab til at skille sig ud.
Kontakt os og få et godt tilbud på tryk af din plakat.

Hos Kailow producerer vi postkort og julekort med tryk på én eller begge sider. Vi kan lave postkort med præg eller med sølv- og guldtryk – alt efter dine ønsker.

Uanset om du skal bruge postkort til turistbrug, til promovering af produkter eller begivenheder, eller som fødselsdags- og humørkort, så klarer Kailow opgaven.

Kontakt os og hør mere om print af postkort og julekort.

Vi laver skræddersyede skrivebordsunderlag. Din virksomheds visuelle sammenhængskraft styrkes med skrivebordsunderlag, som matcher jeres designprofil. Samtidig er skrivebordsunderlag praktiske og beskytter bordene mod slitage.

Ring eller skriv i dag og få skræddersyede skrivebordsunderlag, som passer lige præcis til jer.

Visitkortet fortæller alt om den organisation, du repræsenterer. Derfor er dine valg vigtige, når du skal have udviklet dit visitkort.

Der skal vælges en særlig papirtype, hvis du ønsker et råt, moderne look, og en anden papirtype, hvis du ønsker et minimalistisk, klassisk look. Derudover er farvevalg, præg og særlige laktyper også med til at skabe finesse.

Valget kommer selvfølgelig an på den enkelte opgave, og hvad enten du ønsker et hurtigt, billigt visitkort eller et eksklusivt opsigtsvækkende visitkort, så har vi den rette løsning.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud på visitkort.