Takeaway-emballager

DANMARKS ENESTE DOKUMENTERET
bæredygtige og svanemærkede takeaway-emballager

DE BEDSTE RÅVARER GIVER DEN BEDSTE EMBALLAGE

Alle, som vil noget med deres mad, går op i gode råvarer, får grøntsagerne fra netop det landbrug, kødet fra lige præcis den opdrætter og drikkevarerne fra det lille, lokale mikrobryggeri.

Alle råvarer er nøje udvalgt for at skabe det bedste måltid. Og vi forstår passionen, for vi deler den – dog er vores passion indpakningen, takeaway-emballagerne.

Forbrugerne forventer, at køkkenet tager stilling til økologi, bæredygtighed, madspild, dyrevelfærd og klima.
Men hvad med emballagen?
Hvor kommer den fra?

Det giver ikke mening at være helt nede i detaljen omkring råvarerne og så vælge takeaway-emballagen tilfældigt.

Vi har forfinet vores fremstilling af emballager helt ud i det yderste og er de eneste, der kan levere dokumenteret bæredygtige og svanemærkede takeaway-emballager.

Dermed imødekommer vi forbrugernes stigende efterspørgsel på bæredygtighed og sikrer, at det gode måltid kommer hjem på spisebordet med omtanke.

HVAD BETYDER DET AT EMBALLAGERNE ER DOKUMENTERET BÆREDYGTIGE?

PRINT MED OMTANKE® er for virksomheder i restaurationsbranchen, som ønsker at være kritiske i deres indkøb og aktivt vil gøre noget for den bæredygtige omstilling.

Hvis man i Danmark ønsker at bruge bæredygtighedsbegrebet om sine produkter, er der en lang række retningslinjer for anvendelsen af begrebet, så emballageproducenterne ikke vildleder deres kunder med udokumenterede påstande.

For at undgå greenwashing og sikre dokumenteret bæredygtighed skal du ifølge Forbrugerombudsmanden forholde dig til, om den emballage-virksomhed, du samarbejder med, fokuserer holistisk på miljø, klima, sundhed og etik i et livscyklus- og produktkædeperspektiv.

Derfor kan påstande om bionedbrydelighed og isolerede miljømærker som Svanen, Blomsten, FSC®-mærket eller Cradle to Cradle ikke stå alene, men skal ifølge Forbrugerombudsmanden fuldstændiggøres med yderligere initiativer og certificeringer.

PRINT MED OMTANKE® er derfor din garanti for emballager, som er dokumenteret bæredygtige, og er bygget op om Forbrugerombudsmandens retningslinjer.

Læs mere om dokumenteret bæredygtighed og PRINT MED OMTANKE® her

BESØG VORES TRYKKERE – TRYK AF TAKEAWAY-EMBALLAGER

Vi er ikke en fabrik - vi er håndværkere og fagfolk, som fokuserer på bæredygtighed, god rådgivning og emballager.

Vi har en stor glæde ved vores fag og ved håndværket og er særdeles begejstrede over, at flere og flere deler vores engagement for flotte og dokumenteret bæredygtige emballager.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og sætter samme høje standard, uanset om det gælder to go-koppen til en dampende, varm kaffe, tapasboksen eller den store, imponerende sushibakke.

For os er en takeaway-emballage ikke bare emballage, men et stykke udsøgt, grafisk håndværk.

Vi vil noget med det, vi laver.
Vi har en klar mission:
Emballage skal ikke alene tjene sit unikke formål som beholder, men også gøre totaloplevelsen og det gode måltid endnu bedre.

I vores emballager til takeaway bliver funktion og udsøgt håndværk serveret med bæredygtighed og faglig passion.
Vi rådgiver om emballagens utallige muligheder. Og vi er først i mål, når det gode måltid står perfekt på spisebordet.

BESØG VORES GRAFIKERE – DESIGN TIL TAKEAWAY EMBALLAGER

Vi er dedikerede emballage-designere, der sætter en ære i at løfte takeaway-måltidet til nye højder.

Her på designbureauet designer vi emballager, så udtryk, materialer og håndværk lever op til de udsøgte råvarer, emballagen skal præsentere.

Masseproducerede standard-emballager skiller ikke jeres måltid ud fra mængden. Det gør derimod den unikke, grafisk designede emballage, der i stil, materialevalg og formgivning kommunikerer netop jeres historie.

Beriget med æstetisk merværdi bliver emballagedesign et strategisk værktøj, der styrker både brand og produkt.

Historien om det gode måltid bliver allerede slået an, fra kunden henter sin bestilling, til emballagen fortæller jeres brand story hjemme omkring spisebordet.

Vi er lige så passionerede omkring vores emballagedesigns, som I er for de udsøgte råvarer, som emballagerne skal præsentere.
Derfor glæder vi os meget til at samarbejde med jer :0)
Vi glæder os til et godt samarbejde!

Spar penge på tryksager

Har du selv trykfiler, og har du en rimelig viden omkring størrelser, format, papirtyper og evt. andre tilvalg?

Så kan du spare penge på de mest gængse tryksager, ved at bestille dem i vores webshop på Trykkerihallen.dk