Læs mere

Du kan altid få hjælp af vores designbureau, hvis du har brug for en grafiker til at designe din emballageopgave. Vores grafikere har mange års bureauerfaring og er særdeles skarpe til emballage.

Vi stiller også gerne vores grafikere til rådighed som freelance, hvis din foretrukne grafiker har for travlt i en periode.

Besøg vores bureau Kailow Creative

Når din emballage skal pakkes og distribueres, kan du trygt overlade opgaven til vores pakketeam, som løser både store og små opgaver, skræddersyede specialordrer eller individualiserede pakkeopgaver.

Vi tager os også af emballageopgaver med global logistik til forhandlere på alle kontinenter.

Vil du vide mere om pakning og distribution. Klik her

Vi har et stort lager, hvor du har mulighed for at få opbevaret dine emballager.

Du kan bestille dine materialer på vores onlineplatforme. Vi sørger for pluk og pak og hjælper jer med at få overblik over jeres beholdning. Vores platforme kan målrettes specifikt til din slutkundes egen bestilling af jeres æsker og emballage.

Vil du vide mere om lagerhotel, onlinebestilling og logistik? Klik her

ÆSKER OG EMBALLAGE

Dokumenteret bæredygtig emballage

Hos Kailow fremstiller vi alle typer standard-, eksklusiv- og specialudviklede æsker og emballage. Dokumenteret bæredygtigt.

Hvad enten du søger kasser, bokse eller æsker med tryk, så har vi mange års erfaring med design, udvikling og produktion af produkt- og kundetilpassede æsker og emballage.

Kontakt vores eksperter, som er klar med rådgivning, hurtig levering og rigtigt gode priser på miljøvenlig emballage.

Vores produkter

Når vi producerer vores generelle emballager, er det altid i en meget høj kvalitet og til en rigtig konkurrencedygtig pris.

Har du brug for at gå niveauet op, kan det naturligvis også lade sig gøre at producere high end-emballager når det gælder specialopgaver.

Der findes et utal af muligheder for at skabe eksklusive emballager med den rette kombination af eksklusivt karton, særlige farvetyper, unikke lakker, præg og efterbehandlingseffekter.

De eksklusive emballager er særdeles velegnede til high end-produkter, hvor emballagen giver et meget vigtigt indtryk, inden man pakker produktet ud.

Tag en snak med vores faglige eksperter, og lad os høre om dine idéer og tanker – så udvikler vi sammen den helt rigtige og eksklusive emballage til jeres luksusprodukter.

En type æske, der kan benyttes til mange forskellige formål, som f.eks. kosmetik-, hår- og helseprodukter, medicinæsker og gaveæsker. 

Æsken kan have tryk på alle synlige sider, er limet i siden og har en åbning med en låsefunktion, der kan sættes ind i selve æsken. 

Vil du høre mere om falseæsker, så kontakt vores professionelle rådgivere allerede i dag.

Kailow producerer robuste vinæsker i pap med tryk og logo. Bestil æsker til vin med plads til 6 eller 12 flasker, inkl. skillere. Vi hjælper dig med at få dit eget logo på, eller designer et flot tryk på æsken. 

Har du brug for et tilbud eller vil du vide mere om vinæsker? Kontakt os her 

Gaveæsker kan bestilles mange former og størrelser, og vil typisk være af en af følgende typer: 

  • Falseæsker
  • Hjerteformede æsker
  • Pudeæsker
  • Vinæsker
  • Skuffeæsker
  • Æsker med låg
  • Marketingemballage


Vi laver også specialdesignede gaveæsker, så hvis du har nogle særlige ønsker til din gaveæske, klarer vi også det. Vi arbejder altid med den overbevisning at alting kan lade sig gøre.
 

Vil du høre mere om vores gaveæsker, eller er du klar til at bestille? Kontakt os her

Hjerteformede æsker i karton med tilsvarende låg, fås i mange størrelser. En æske, der er velegnet til indpakning af f.eks. chokolade, eller som gaveæske til Valentinsdag, Mors Dag, bryllupsdage mv. 

Har du brug for et tilbud eller vil du vide mere om hjerteformede æsker? Kontakt os her

Flade, rektangulære kasser i pap. Udformet og designet så de passer til kataloger. Vi producerer kasser i flere størrelser, så det passer til netop dit katalog. Specielt udviklet til sikker transport af kataloger. 

Har du brug for et tilbud eller vil du vide mere om kasser til kataloger? Kontakt os her

Flade, rektangulære æsker med lukning, der bøjes ned i toppen. Perfekte til forsendelse af tekstiler, men med en alsidighed, der gør at den også kan bruges til mange andre formål. Lette at samle uden tape. 

Fås i flere størrelser, så de passer til og beskytter brudekjolen, jakken, skjorterne eller det produkt du ønsker at sende. 

Har du brug for et tilbud eller vil du vide mere om konfektionsæsker? Kontakt os her

Kailow producerer kvadratiske æsker produceret i pap, med låg der kan sættes ned over æsken. Vi kan levere i alle ønskede størrelser i højde og bredde. 

Har du brug for et tilbud eller vil du vide mere om kvadratiske æsker? Kontakt os her

Kailow producerer æsker til legetøj, og du kan bestille i mange former og størrelser. Vi tilpasser den enkelt legetøjsæske med print og logo, så det passer perfekt til indholdet. 

Har du brug for et tilbud eller vil du vide mere om legetøjsæsker Kontakt os her

En særlig type emballage, der benyttes til marketing og PR. Særligt overfor influencers. Udformning, størrelse og kvalitet tilpasses din specifikke opgave. 

Vi laver også luksusemballage, som vil passe specielt godt til dine ekstra lækre produkter. Vælg f.eks. mellem magnetlukning, guld/sølv betræk eller det, du ønsker dig. 

Har du brug for et tilbud eller vil du vide mere om marketingemballage? Kontakt os her

Ovale æsker i pap med låg. Æskerne kan variere i højde og omkreds. Perfekte til organisering af ting eller som indpakning af gaver. Vi producerer i mange størrelser, og du vælger selv farve og tryk. 

Har du brug for et tilbud eller vil du vide mere om ovale æsker?
Kontakt os her

Denne kategori består af flere forskellige former og størrelser af æsker. Fælles for dem, er at de bliver udviklet i en luksuriøs kvalitet, så de svarer til indholdet. Vælg f.eks. mellem elegante æsker med eller uden låg, eller prøveæsker. 

Vi hjælper også gerne med at designe det helt rigtige print til dine parfume- og kosmetikæsker, hvis ikke du selv har mulighed for det. 

Har du brug for et tilbud eller vil du vide mere om parfume- og kosmetikæsker? Kontakt os her

Rektangulære æsker og kasser til forsendelse, oftest med lukning, der bøjes ind i siden af kassen. 

Vi producerer post- og forsendelsesæsker i alle størrelser, med den eller de lukkefunktioner, du har behov for til dine produkter. 

Vil du have et særligt tryk på dine æsker og kasser, hjælper vi også med tryk og design. 

Har du brug for et tilbud eller vil du vide mere om post- og forsendelsesæsker? Kontakt os her

Pudeæsker er produceret i karton, og er en rektangulær æske med oval form. Egner sig særligt godt som gaveæsker og til indpakning af luksusprodukter. Vi producerer pudeæsker i flere størrelser og farver. 

Har du brug for et tilbud eller vil du vide mere om pudeæsker?
Kontakt os her

Vi producerer runde æsker i pap i forskellige størrelser, farver og tryk, alt efter dine ønsker. Æskerne har et låg, der passer til den valgte størrelse. 

Har du brug for særligt tryk på dine runde æsker, hjælper vi både med design og tryk. 

Kontakt os her for at få et tilbud på runde æsker, eller tag en snak med vores rådgivere 

Dekorative og praktiske sekskantede æsker med tilsvarende låg, i mange størrelser og farver. Design og tryk efter dine valg. 

Æskerne kan bruges til mange formål, hvor især opbevaring og gaveindpakning er nærliggende som anvendelse. 

Har du brug for et tilbud eller vil du vide mere om sekskantede æsker?
Kontakt os her

En skuffeæske er en to-delt type emballage, hvor en papæske kan skubbes ind i et aflukket låg af karton. Vi producerer skuffeæsker i alle størrelser og formater. 

Kartonlåget kan udsmykkes med tryk og logo, og vi hjælper gerne med både design og tryk. 

Har du brug for et tilbud eller vil du vide mere om skuffeæsker?
Kontakt os her

Kailow producerer smykkeæsker i forskellige størrelser. Vores smykkeæsker er typisk mindre æsker, ofte kvadratiske og i varierende højde, og tit i ekstra luksuriøs kvalitet. 

Du kan frit vælge størrelse, tryk og farve. Vi hjælper både med design og tryk, ligesom vi også rådgiver omkring kvalitet og udformning. 

Har du brug for et tilbud eller vil du vide mere om smykkeæsker?
Kontakt os her

Denne type æske er to-delt med bund og låg, og kan vælges i flere forskellige størrelser. 

Vi producerer lige den type æske med låg, du ønsker, og trykker, designer og rådgiver dig hele vejen igennem processen. 

Har du brug for et tilbud eller vil du vide mere? Kontakt os her

En emballagetype til beskyttelse af varer og forsendelser. Ofte i pap, der giver større beskyttelse end karton. Du vælger størrelse og udformning. 

Når varerne skal transporteres, er det altafgørende, at de er pakket sikkert og forsvarligt ind. Med transportemballage med tryk og logo fra Kailow, kan du være sikker på, at du får begge dele, samtidig med at emballagen er dokumenteret bæredygtig. 

Uanset om du skal have transporteret små kasser fra din webshop, eller store kasser til de større produkter, vil vores kompetente rådgivere sørge for at din transportemballage bliver produceret med det bedste og flotteste udtryk, som får din emballage til at skille sig ud fra mængden. 

Fordele ved at bestille emballage hos Kailow 

  • Dokumenteret bæredygtig produktion 
  • Mange års erfaring med at skabe flot emballage


Har du brug for et tilbud eller vil du vide mere om transportemballage?

Kontakt os her