Danmark er verdensmester, når det gælder viden om fjernvarme. Det er Fjernvarmeindustrien interesseret i at videreformidle bredt ud. Fjernvarmeindustrien ønskede sig derfor en hjemmeside, som kunne eksponere viden og knowhow fra branchen specielt til udenlandske interessenter. Fjernvarmeindustrien har to sites, som begge formidler deres viden til forskellige målgrupper. DBDH er målrettet det internationale marked, mens fjernvarmeindustrien.dk er målrettet mod det danske. Derudover er formidling af viden til medlemmerne af brancheorganisationen også central.

Nyhedsaggregator sikrer friske branchenyheder

Energilandskabet ændrer sig med hastige skridt. Derfor er nyheder en oplagt måde at formidle viden inden for dette område på. En nyhedsaggregator sikrer dugfriske kompetence- og målrettede nyheder. Et nyhedssite skal altid være i bevægelse, og netop derfor er nyhedsaggregatoren en løsning, som ses oftere og oftere. Den sparer tid, kræfter og ressourcer for foreningen, da løsning elektronisk samler relevante nyheder. Nyhedsaggregatorfunktionen er udarbejdet i XML-feed RSS, og den er indstillet til at finde relevante nyheder fra større nyhedssites. Nyhederne er både henvendt til presse, medlemmer og udenlandske interessenter. Hjemmesiden er responsiv og mobilvenlig. Den er altså målrettet det stigende antal brugere, som går på nettet via mobil eller tablet.

Medlemslogin og e-mails til medlemmerne

En del af Fjernvarmeindustriens opgave er også at kommunikere med de lidt over 240 medlemsvirksomheder. Derfor har brancheorganisationens hjemmeside et medlemslogin. Det giver blandt andet medlemmer mulighed for at købe sig til detaljerede oplysninger om energiproduktionen i hele verden. Derudover får medlemmer også tilsendt en e-mail, som bruges til løbende at give dem et nyhedsoverblik. Den løsning giver e-mailen et stærkt samspil med hjemmesiden. Alle e-mails benytter samme designskabelon, som er udviklet til visuelt at spille sammen med hjemmesiden.

En ensrettet kommunikation

Brancheorganisationen Fjernvarmeindustrien har fået en ensrettet, målrettet kommunikation internt og eksternt. Der er en klar og distinkt kommunikation på alle platforme, hvilket skaber grobund for netværk og vidensdeling med medlemmer såvel som interessenter. Nyhedsaggregatoren videreformidler foreningens kompetencer og knowhow inden for energi- og varmesektoren. Alt i alt giver det brancheforeningen mulighed for at nå endnu længere ud til politiske, kommercielle og eksportmæssige aktører.