Den største udfordring for foreningen Bryd Tavsheden er at få unge til at kommunikere om noget så tabubelagt som vold i familie- og kæresteforhold. Hjemmesiden henvender sig til målgruppen unge og børn mellem 11 og 21 år og forener flere af foreningens vejledningsenheder på en let og brugervenlig flade.

Hjemmesiden forener flere centrale funktioner

Nettet er en vigtig kommunikationskanal for Bryd Tavsheden. Nettet giver mulighed for anonymitet. Hvilket kan have stor betydning, når den unge skal tale om et tabubelagt emne som vold. Derfor er anonymiteten en central feature på hjemmesidens rådgivningsservices chatrådgivningen og brevkassen. Derudover har websitet en række andre funktioner. Der er både mulighed for at få mere information om emnet på hjemmesiden gennem film og tekst eller ved at bestille materialer på websitets shop. Visuelt ønsker organisationen, at hjemmesiden symboliserer handling.

Hjemmesidens mange funktioner betyder, at vi har arbejdet med usability. Det skal være let for den unge at navigere rundt på sitet og finde informationer og rådgivning. Derudover er det muligt at besøge hjemmesiden via telefon, tablet eller computer.

Websitet udbreder budskabet

Hjemmesiden har været grobund for, at foreningen Bryd Tavsheden har haft mulighed for at nå bredt ud til sin målgruppe både i forbindelse med forskellige kampagner, men også med generelt kendskab. De har oplevet en stigning i antallet af frivillige, som ønsker at bidrage til organisationens arbejde.