Vores koncept 

Grænserne mellem de digitale og analoge platforme er ophævet. Effektiv kommunikation flyder ubesværet mellem platforme og på tværs af alle typer medier. Det stiller ikke kun krav til virksomheders strategier, det stiller også krav til eksekveringen af deres kommunikation og dermed også valg af leverandør.

udvikler_raadgiver_producere2-768x394

 

Kailow Gruppens koncept er skræddersyet den nye medievirkelighed med flere selvstændige ekspertvirksomheder, der samler den størst mulige viden inden for hvert område. Det er helt op til vores kunder, om de kun har brug for kompetencerne i en af vores virksomheder, eller om vi skal udvikle en totalløsning på tværs af husets kompetencer.

Vores one-stop-shopping-koncept fjerner fordyrende mellemled og besværet med flere forskellige leverandører. Uanset om du har behov for en komplet kampagne eller står med en konkret produktionsopgave, så hjælper vores 100 specialister dig sikkert i mål.

Vores virksomhed

Kailow er en af Danmarks største virksomhedsgrupper inden for kommunikation, marketing, design og medieproduktion. Kailow består af Kailow Graphic, Kailow Creative, Kailow Visual, Kailow Insight og Kailow Studio.

Kailow er nyligt kåret som branchens mest innovative virksomhedsgruppe, vi har flere gange været gazellevirksomhed, og senest er Kailow Visual blevet udnævnt som den hurtigst voksende virksomhed i hele medieindustrien. Vi fokuserer på at være en kompetent samarbejdspartner for både den mindre lokale virksomhed og den store internationale organisation.

Det er Kailows vision at være Danmarks mest ansvarlige virksomhedsgruppe, og vi arbejder struktureret og målrettet med klima, samfundsansvar, miljø og arbejdsmiljø. Det sker blandt andet gennem vores internationale certificeringer samt tilslutning til FN’s Global Compact. Kailow er grundlagt i 1976, beskæftiger 100 medarbejdere og omsatte i 2015 samlet for 140 mio. kr.