Hvor ligger bane 157? Københavns Kommune har beriget byens borgere med en lang række sportshaller og idrætsanlæg, men det er ikke altid let at finde rundt. Det har Kultur- og Fritidsforvaltningens afdeling for idrætsudvikling besluttet at gøre noget ved.

Til at løse opgaven har Københavns Kommune bedt Kailow om hjælp. Vi er i gang med at udvikle skiltedesign og wayfinding-strategi til de komplekse bygningsstrukturer, parkeringspladser og udendørsbaner.

Med afsæt i kommunens designguide skaber vi et fælles udtryk for sportshallernes ellers meget forskellige – eller måske slet ingen – skiltning. Formålet er bedre information og en mere intuitiv manøvrering gennem de gigantiske arealer.

Korsgadehallen på Nørrebro bliver næste stop. Nørrebrohallen, Grøndal Multicenter, Østerbro Idrætsanlæg og Bellahøj Svømmestadion er blandt de øvrige idrætsfaciliteter, som vi opdaterer med wayfinding og effektiv infodesign.

Københavns Kommune er landets største med over en halv million indbyggere. Kultur- og Fritidsforvaltningen står for alle Københavns idrætsanlæg, kulturhuse og biblioteker. Kommunens haller og anlæg betjener det folkeoplysende foreningsliv, det selvorganiserede idrætsliv, større idrætsevents samt eliteidrætten i byen.