I en tid med fuld beskæftigelse er det vigtigt at få fortalt virksomhederne, hvordan de alligevel igennem Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering kan få kvalificerede medarbejdere. Derfor har Beskæftigelsesministeriet (STAR) netop udvalgt Kailow til at sprede det gode budskab.

Kailow Gruppens one-stop-shopping-koncept er skræddersyet til denne type opgaver, hvor vores selvstændige inhouse ekspertvirksomheder udvikler totalløsninger på tværs af husets kompetencer.

Derfor er Kailow Creative og Kailow Insight allerede i gang med at udvikle målgruppeanalyser samt strategi og koncept for kampagnen, så fundamentet bliver skarpt, inden vores SoMe-, tekst-, design- og videokollegaer tager fat på eksekveringen.

Vi ser frem til samarbejdet og til at udvikle en fantastisk kommunikationsindsats.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) skaber grundlag for en effektiv arbejdsmarkedspolitik til gavn for borgere og virksomheder.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering er en styrelse under Beskæftigelsesministeriet. Styrelsen trådte i kraft 1. januar 2014 og erstatter de to tidligere styrelser Arbejdsmarkedsstyrelsen og Styrelsen for Fastholdelse og Rekruttering.

Styrelsen består af 15 kontorer – inklusive tre regionale arbejdsmarkedskontorer. Styrelsen er ansvarlig for de regionale Workindenmark-centre (i København, Odense og Århus) og Specialfunktionen Job og Handicap.