Plakat-webshoppen Ib Antoni er en af Kailows kunder, der benytter sig af hele pakken.
Webshoppen sælger plakater og merchandise af den ikoniske plakatkunstner Ib Antoni, der havde sin storhedstid i 1950’erne og 1960’erne. Antoni Legacy står bag ideen til at genoptrykke de karakteristiske plakater og ønskede først og fremmest et website med en webshop. Men fik altså hele pakken i form af hosting, drift, community building, SoMe-produktion, SEO/SEM og plakattryk. Alt sammen leveret af Kailows team af grafikere, webdesignere og marketingspecialister.

Hosting til mange besøgende

Kailow udviklede og designede webdesign og webshop, så det blev indbydende, brugervenligt og moderne i et mobilvenligt design. Samarbejdet med Antoni Legacy har også betydet, at vi har tilbudt vores kapacitet til at hoste og drifte sitet. Med sådan en aftale får du som kunde gavn af et tæt samarbejde, der blandt andet betyder, at dit site hele tiden er opdateret og kan klare mange besøgende. Tilmed står vi klar til at give rådgivning og sparring omkring sitets drift og vedligeholdelse.

Community building er at tale med brugerne

Uden en klar strategi når du ikke langt. Med et stort konkurrencelandskab og flere millioner sociale mediebrugere er marketingaktiviteterne helt altafgørende for at få succes. Kailow igangsatte en reflekteret strategi, der kræver en kontinuerlig indsats på de sociale medier, hvor engagerende indhold, der taler med målgruppen er et nøgleord. Helt konkret betyder Kailows digitale arbejde, at vi hele tiden analyserer og forholder os til real data og dermed kan skræddersy indhold, der taler med brugerne og ikke kun til. Det tilpassede indhold skaber et community og giver også flere besøgende på webshoppen. Samme analytiske tilgang arbejder vi med i vores SEM/SEO-arbejde, der er med til at ranke Ib Antoni-universet til tops på Google.

Skarpe reproduktioner

Når vi siger, at vi kan give vores kunder en samlet indsats, er det blandt andet web, marketing, strategi, vi kan tilbyde. Men det er også plakattryk på vores bæredygtige trykkeri. Med Kailow i spidsen er samtlige af plakatkunstnerens værker i et bestemt antal eksemplarer blevet genoptrykt på bæredygtigt kvalitetspapir. Hos Kailow er det muligt at få trykt netop det antal eksemplarer af plakater, du som kunde har brug for. Tilmed har Antoni Legacy også glæde af at have lagerplads hos os.
Læs mere om vores andre kompetencer her og se vores andre referencer her.