Et nyt webdesign og webshop fik det danske taskefirma Brink by Brink omdannet til en B2C-webshop. Tidligere havde taskefirmaet blot leveret deres produkter til butikker og landsdækkende varehuse. Men en stigende efterspørgsel på de hæklede unikatasker fik indehaver og designer Tina Brink til at blive direkte forhandler. Kailow var med under hele processen og har udviklet et online B2C-salgsunivers og en webshop, der sikrer brandets popularitet.

Opgaven for Kailow bestod i at udvikle et website med tilhørende webshop, der bevarer brandets identitet og øger salget af de eksklusive og populære tasker.

Vores fokus i udviklingen af webshoppen var på buyers journey, hvor webstrukturen guider kunden gennem i et sikkert flow til et køb. Webshoppens informationsarkitektur er nemlig en yderst vigtig hjørnesten i ethvert website. Ellers mister du troværdighed, eller dine kunder bliver frustrerede over lav brugervenlighed.
Nøgleordene i designprocessen har været enkelthed, kvalitet og afspejling af den velkendte brandidentitet om at være en unik taskeproducent, som forbrugerne kender fra diverse butikker. For at skabe et brugervenligt design implementerede vi desuden et plugin til sociale mediekanaler. På den måde bliver Brink by Brinks kundeskare vedligeholdt og eksponeret for de sidste nyheder.

SEO og undervisning

Med et forbrugerrettet website kræver det naturligvis også strategiske overvejelser og en indsigt i målgruppen og det marked, man køber sig ind på. Det kræver derfor, at du er opdateret og klar til at informere dine kunder om tilbud og nye tiltag. For at kunne skabe det grundlag faciliterede Kailow et undervisningsforløb om, hvordan websitet opdateres og SEO-optimeres. Det er en klar fordel, fordi kampen om at være top of mind hos kunderne er konstant.
Derfor tilbyder vi altid et veltilrettelagt læringsforløb, hvor du får grundig oplæring, viden og tips til, hvordan du selv bliver skarp på websitets funktioner. Naturligvis matcher vi også dine behov. Du kan med andre ord være sikker på, at dit nye webdesign forbliver i bevægelse med Kailow som samarbejdspartner.