Når du står med din tipskupon, din Eurojackpot eller Lottokupon i hånden, er det et resultat af detaljeret og bæredygtigt håndværk, skabt på Kailows trykkeri.

Med mere end 40 års erfaring i trykkeribranchen kan Kailow tilbyde en stor ekspertise, når det gælder større produktioner. Vi har blandt andet vores aftale med Danske Spil, hvor vi de næste fire år trykker tipskuponer og leverer til landets spiludbydere. Det kræver en vis kaliber at kunne indfri en så stor bestilling af tryksager, som kuponerne er. Heldigvis har vi et maskinrum af den anden verden i vores trykkerihaller med trykkere og printere. Eksempelvis kan vi trykke 60.000 tryksager i timen.

Læs mere om Kailows CSR-certificeringer her

Når vi trykker kuponerne er der visse krav at leve op til. Skæringen og falsningen skal være yderst præcise, så terminalerne kan aflæse kuponerne korrekt, og nogle kræver endda rundede hjørner. Samtidig kan maskinerne sørge for at pakke tipskuponerne i nøje afmålte pakker, så forhandlerne ved præcist, hvor mange kuponer der er i en pakke, når de rammer butikken. De krav evner vi i Kailow at opfylde, og det er der ikke mange andre steder i Danmark, der gør. Tilmed kan vi også tilbyde hurtig levering.

Print med god samvittighed

60.000 kuponer i timen, synes vi også, er mange. Vi er som det eneste trykkeri dokumenteret bæredygtige og bevidste om at sætte et så grønt aftryk som overhovedet muligt i vores industri. Det gør vi ved at arbejde målrettet med CSR, ikke kun internt, men også sammen med vores kunder. Tipskuponen, du står med i hånden, er derfor ikke kun et stykke håndværk. Det er også en miljøvenlig og bæredygtig tipskupon. Vores papir er Svanemærket og kommer fra bæredygtige skove i Europa.
I Kailow har vi kompetencerne til at varetage alt fra det grafiske udtryk til selve processen i tryk og print af plakater, flyers, brochurer og selvfølgelig tipskuponer.