Hjemmesiden hjerneskadet.dk er en central del af Hjerneskadeforeningens kommunikation. I takt med at foreningen ønskede en endnu større kontakt til deres medlemmer, var en relancering og revitalisering oplagt. Hjemmesidens brugervenlighed skulle være exceptionelt høj, da en del af foreningens medlemmer som følge af deres skade har svært ved at navigere på komplicerede websites med lav usability.

En hjemmeside med medlemslogin og webshop

Hjernskadeforeningen er en forening, som skal sikre hjerneskadede og deres pårørende de bedste vilkår. Foreningen kommunikerer bredt på sociale medier og i pressen, og hjemmesiden er centrum for al den kommunikation. Derfor skal den afspejle information, viden og nyheder om hjerneskader og forebyggelse af hjerneskader. Samtidig skal hjemmesiden fungere som en digital platform, hvor medlemmer kan kommunikere og dele deres historie. Hjemmesiden indeholder en del funktioner. Og de mest fremtrædende features er webshoppen med informationsmateriale, login-funktionen for foreningens medlemmer og kalenderen med arrangementer. På trods af de mange funktioner, som sitet indeholder, har hjemmesiden en høj grad af brugervenlighed. Det har vi sørget for ved at lave en intuitiv, overskuelig og tillidsfuld hjemmeside. Brugervenligheden kommer ikke kun medlemmerne til gode. Den skaber også grobund for nye medlemmer og en mere robust ekstern kommunikation til eksempelvis presse og donatorer.

Medlemmer er glade for hjemmesiden

Hjemmesiden har fået en god modtagelse og har forbedret kontakten til blandt andet organisationens medlemmer. Flere af Hjerneskadeforeningens medlemmer skriver, at de er begejstrede for brugervenligheden på den nye hjemmeside. Et nyt, begejstret medlem skriver eksempelvis på Hjerneskadeforeningens Facebookside: ”Har nu meldt mig ind i Hjerneskadeforeningen, og bare det at komme på deres hjemmeside var fantastisk. Let og overskuelig – Lige noget for min hjerne.”