Til Kailows kundeliste kan vi nu føje Republic of Fritz Hansen. Med ærefrygt tager vi hul på samarbejdet med indbegrebet af Danish Design, der repræsenterer store møbelarkitekter som Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Poul Kjærholm.

Kailow Visual skal producere og distribuere atmosfære-POS, der ledsager den næste kampagne ud i verden. For en møbelproducent af den kaliber er vores alsidighed og indgående materialekendskab essentielt. Vi har lang erfaring i at se og realisere materialets potentiale – i alt fra akryl til den klassiske vinduesdekoration.

Republic of Fritz Hansen konsulterer Kailow, fordi vi er eksperter i at håndtere store, internationale high end brands. Ikke mindst vores CSR-profil lever op til møbelproducentens ambitiøse miljøkrav. Det er en tillidsopgave at skulle omsætte Republic of Fritz Hansens kendte signatur. Vi glæder os til at dykke ned i designfilosofien og fremkalde præcis den luxery feeling, som livsstilssegmentet søger.

Republic of Fritz Hansen blev grundlagt i 1872 og er i dag et eksklusivt, internationalt designbrand. Kollektionen, der forhandles over hele verden, består af møbelklassikere samt deres moderne arvtagere, belysning og boligtilbehør.

Læs ”Virker POS i den fysiske butik?” (link)